Yeni Nesil Blog

Tasarımıyla Çizginin Ötesinde. Siemens studioLine

 

Mutfağınızda her anı özel kılmak için siz de studioLine'ı keşfedin.

Kusursuzluğuyla çizginin ötesinde. Yeni studioLine varioLift Davlumbaz.

Özel tasarım varioLift özelliğiyle davlumbazınızı dilediğiniz zaman buhar ve koku kaynağına yaklaştırabilir veya kaldırabilirsiniz.

Siemens studioLine'ı size özel mağaza deneyimi ile keşfedin

Yakınınızdaki studioLine Yetkili Satıcılarımızdan randevu alın, yenilikçi özellikleri ilk elden keşfedin ve evinize mükemmelliği nasıl getirebileceklerini test edin.

Keşfedin.

 

 

 

Tasarımıyla çizginin ötesinde. Siemens studioLine.

Mükemmel bir yaşam, kusursuz bir mutfağa ihtiyaç duyar. Yeni Siemens studioLine Serisi ile hayalinizdeki eşsiz mutfağa ileri teknolojiler ve çizgi ötesi tasarımlarla sahip olabilirsiniz.

Modüler yapısıyla çizginin ötesinde. Yeni studioLine A-cool.

 

Yeni studioLine soğutucular modüler yapısıyla hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için tasarlandı.

Kusursuzluğuyla çizginin ötesinde. Yeni studioLine varioLift Davlumbaz.

Özel tasarım varioLift özelliğiyle davlumbazınızı dilediğiniz zaman buhar ve koku kaynağına yaklaştırabilir veya kaldırabilirsiniz.

 

 

 

 

İleri teknolojiyi çizgi ötesi bir tasarımla birleştiren studioLine, Siemens'in özel ve kusursuz ankastre serisidir. studioLine Serisi’nde her ürün benzersiz ve özgün bir yaşam tarzının parçasıdır. Sıradan anları sıra dışı deneyimlere dönüştürmeyi sevenler için özel tasarlanmıştır.

 

 

 

 

Kusursuz bir yaşam için çizgi ötesi tasarım.

studioLine Serisi’nin ayrıcalığı, her üründe kendini gösteren kusursuz hatlarından gelir. Kullanılan yüksek kaliteli malzemeler ürünlere, her dokunuşunuzda sizi heyecanlandıran zarif bir görünüm verir. Renklerin benzersiz kullanımı, göz yormadan kamaştırır. Tüm bu özellikleriyle studioLine Serisi mutfağınızı, evin oturma odasını da gölgede bırakacak şekilde, gerçek bir tasarım alanına dönüştürür. Mat siyah ve çeliğin eşsiz uyumuna sahip blackSteel tasarımı, serinin çizgilerini daha da belirginleştirir. Uluslararası birçok ödülün sahibi olan studioLine tasarımı her açıdan çizginin ötesindedir. Kusursuz bir yaşam arayanlara özel ve benzersiz bir seri sunar.